Beursprogramma
2020

Tijdens de 11e editie mogen wij meer dan 150 exposanten verwelkomen. Het entreepaviljoen en de twee verdiepingen van het AFAS Stadion zijn weer volledig gevuld. Zoals u van ons gewend bent, wordt u op de meest gastvrije horecabeurs van Noord-Holland weer volledig in de watten gelegd. Naast alle persoonlijke aandacht die u mag verwachten van onze exposanten, hebben wij een aantal activiteiten op de agenda staan die u niet wilt missen.

11e Editie Noord-Hollandse Horecabeurs

Maandag 30 maart 2020            11:00 tot 19:00 uur
Dinsdag 31 maart 2020               11:00 tot 18:00 uur

VHC Jongens BV, Echte Horeca Jongens

Horeca totaalleverancier VHC Jongens BV is de organisatorische kracht achter de Noord-Hollandse Horecabeurs. Wij ontvangen u traditiegetrouw graag in het entreepaviljoen. De meeste exposanten op de beurs zijn warme relaties van VHC Jongens BV, met wie wij elk jaar een zo gevarieerd mogelijk aanbod proberen aan te bieden. Met alle afdelingen onder één dak bieden wij het gemak aan de horeca om met één partner alle zaken te regelen. Waarom wij onszelf echte horeca jongens noemen, leest u verderop in deze krant.

Entreepaviljoen

In samenwerking met VHC Jongens BV en Rational wordt er op een grote stand (standnummer nog in te vullen) interactief gekookt. De koks van Rational zullen gedurende de hele beurs productbereidingen demonstreren met de verse ingrediënten van VHC Jongens BV. Naast vis, vlees en AGF is er aandacht voor veganistische producten en vleesvervangers. Kijk, vraag, ervaar en vooral: proef!   

Wedstrijden met nieuwe chefs

De wedstrijden staan in het teken van nieuw talent. Daar waar wij voorgaande jaren ook de gevestigde orde elkaar lieten uitdagen, staan op de 11e editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs alleen chefs in opleiding opgesteld voor de kookwedstrijden in het AFAS Stadion. Deze nieuwe generatie chefs kunt u van 10:00 – 12:30 uur en 13:30 – 16:00 uur in actie zien op de derde etage. 

Vegan 

Extra aandacht gaat deze editie uit naar vegan. Er zijn verschillende exposanten aanwezig die volledig gespecialiseerd zijn in vegan producten.  Ook maakt u kennis met het uitgebreide vegan assortiment van ons nieuwe private label foodconcept Vegan Boys. 

Foodtrucks

Om de foodtrucks op het parkeerterrein, net buiten het entreepaviljoen, kan niemand heen. Vanuit de gepimpte keukens op wielen wordt een diversiteit aan smakelijke streetfood geserveerd. Lekker in de buitenlucht en hopelijk inclusief een aangenaam zonnetje. Laat u verrassen door de gerechten met heerlijke ingrediënten en smaakvolle nieuwe recepten! 

MZA Horeca – Gastvrij verzekerd

Op de tweede verdieping mogen wij wederom onze hoofdsponsor MZA Horeca verwelkomen. Hét horeca platform dat oplossingen en advies biedt voor alles rondom o.a. Wet WAB, brandveiligheid, verzekeringen, NEN-keuringen, arbeidsrecht, reiniging vet- en luchtkanalen. MZA Horeca heet u van harte welkom in het MZA Horeca Café. Immers, het beste advies krijg je in de kroeg.

Lavazza, de kunst van het tweede kopje koffie

Op de derde etage kunt u terecht voor de perfecte kop koffie. Lavazza staat wereldwijd bekend om haar uitmuntende en constante kwaliteit koffie. Maak kennis met de baristi en specialisten en laat u inspireren over hoe u uw gasten kunt overtuigen om dat tweede kopje koffie te bestellen. In Italië is het premium koffiemerk al jaren marktleider en inmiddels al 8 jaar één van de hoofdsponsors van onze beurs.

Koninklijke Schmidt Zeevis, professioneel en servicegericht

Koninklijke Schmidt Zeevis is dit jaar terug met een grote stand in het entreepaviljoen. Het leveren van verse vis is een specialisme en Schmidt Zeevis maakt dat meer dan waar. Niet voor niets luidt hun slogan: versere vis zwemt nog! Sinds 2015 draagt het bedrijf het Koninklijke predicaat, wat getuigt van een goede reputatie en prominentie in het vakgebied over een periode van tenminste 100 jaar. Tijdens de Noord-Hollandse Horecabeurs laten zij u hun brede assortiment zien en vooral proeven.

Bezoek de KHN-stand voor een gratis Wab-workshop!

Ook dit jaar ben je als horecaondernemer van harte welkom op de stand van KHN.

Op beide dagen om 11.00 uur volg je in de KHN-stand een praktische workshop over de gevolgen van de Wet Arbeidsmarkt in balans (Wab). Aansluitend stel je al jouw vragen over (oproep)contracten, de horeca-cao en ww-premies aan de jurist van KHN. Ook over je (bedrijfs)verzekeringen, Payrolling door Nedflex en contractenbeheer door KHN Inkoop ben je van harte welkom. We zien je graag.