De Noord-Hollandse Horecabeurs wordt mede mogelijk gemaakt door:

Beursprogramma
2018

Zoals u van ons gewend bent wordt u op de meest gastvrije horecabeurs van Noord-Holland weer volledig in de watten gelegd. Naast alle persoonlijke aandacht die u mag verwachten van onze exposanten, hebben wij weer een aantal activiteiten op de agenda staan die u niet wilt missen. Een rondje door ons uiterst gezellige en interessante entreepaviljoen, en de twee bruisende verdiepingen van het stadion, staat garant voor een flinke portie inspiratie en kennis voor een succesvol horecaseizoen.

Wedstrijden Nieuwe Chefs

De wedstrijden staan dit jaar in het teken van nieuw talent. Daar waar wij voorgaande jaren ook de gevestigde orde elkaar lieten uitdagen, staan op de negende editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs alleen Chefs in opleiding opgesteld voor een mooi wedstrijdje koken in het AZ Stadion. Deze nieuwe generatie kunt u maandag 26 maart scouten op de derde etage.

Wedstrijden Patisserie

Nieuw dit jaar is de patisseriewedstrijd op dinsdag 27 maart. Deze zoete-verleidingen-wedstrijd organiseren wij dit jaar in samenwerking met Culinair  Centrum Beverwijk, een kleinschalig opleidingscentrum voor onder andere patisserie starters en gevorderde. Tevens geven zij op maandag en dinsdag doorlopende demonstraties op de derde verdieping naast de wedstrijdenstand.

Streekproducten boulevard met kookshow

Traditiegetrouw vindt u in het entreepaviljoen ons versplein. Nieuw dit jaar is de invulling en opstelling. Op het plein staan twaalf kleine producenten, boeren en telers van streekproducten uit Noord-Holland die voor u klaar staan om gepassioneerd te vertellen over hun trots.  

In samenwerking met VHC Jongens en Rational wordt er op een grote eilandstand interactief gekookt met deze mooie producten van eigen bodem.  U kunt zich als bezoeker laten inspireren door de technieken en recepten. Kijk, vraag, ervaar en vooral: proef!

MZA Horeca – gastvrij verzekerd

Met veel trots verwelkomen wij dit jaar onze nieuwe hoofdsponsor MZA horeca, een initiatief van Molenaar & Zwarthoed Adviseurs. Zij zijn gespecialiseerd in zaken waarover u zich het liefst geen zorgen hoeft te maken. Op de tweede etage van het stadion staan zij voor u klaar op een origineel en informatief ondernemersplein waar u alles te weten kunt komen over het voorkomen van problemen en het indekken daartegen. Oftewel, voorkom aansprakelijkheid onder het genot van heerlijke hapjes!

Lavazza, de kunst van het tweede kopje

Op de derde etage kunt u terecht voor de perfecte kop koffie. Lavazza is een A-merk dat wereldwijd bekend staat om haar uitmuntende en constante kwaliteit koffie. Maak kennis met hun barista’s en specialisten en laat u inspireren over hoe u uw gasten kunt overtuigen om altijd dat tweede kopje te bestellen. In Italië zijn ze sinds jaar en dag marktleider en in Noord-Holland al 6 jaar een van de hoofdsponsors van onze beurs.

VHC Jongens, Echte Horeca Jongens

Horecatotaalleverancier VHC Jongens is de organisatorische kracht achter de Noord-Hollandse Horecabeurs en ontvangt u traditioneel graag in het entreepaviljoen. De meeste exposanten op de beurs zijn warme relaties van VHC Jongens, met wie zij elk jaar een zo gevarieerd mogelijk aanbod proberen aan te bieden aan Noord-Hollandse horecaondernemers. Met alle afdelingen onder één dak bieden zij het gemak aan de horeca om met één partner al uw zaken te regelen. Waarom zij zichzelf echte horeca jongens noemen, leest u verderop in deze krant.

Koninklijke Schmidt Zeevis, professioneel en servicegericht

Al sinds jaar en dag een vertrouwd merk in onze gezamenlijke branche. Dit jaar presenteren zij, na de bekende Schmidt Zeevis College, twee nieuwe initiatieven. De Schmidt Originals en de Schmidt Fresh Fish Market. Beide aantrekkelijke concepten voor horecaondernemers waarover u in deze krant meer kunt lezen. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon even langskomen op de beurs, want zij staan in het entreepaviljoen recht tegenover de demokeuken op het versplein. Niet allen een drankje doen dus, maar ook een bijzonder vers visje eten!

Wine & Spirits, het creëren van wijnbeleving en het bouwen aan merken

Dat doet Wine & Spirits, zelfstandig importeur van wijnen, spirits en frisdranken, al meer dan 25 jaar. Teneinde perfect service te kunnen verlenen aan hun klanten beschikken zij onder andere over een eigen marketingafdeling waar zij werken aan uw wijn- en cocktailkaarten. Daarnaast geven zij trainingen en organiseren zij proeverijen en masterclasses. Ook Wine & Spirits staat in het entreepaviljoen. Komt u een glaasje drinken? 

KHN, Een nieuw seizoen trainingen en cursussen

Ook Koninklijke Horeca Nederland staat dit jaar weer klaar voor leden en niet-leden. Zij introduceren  op  de Noord-Hollandse Horecabeurs  een nieuw programma van trainingen en cursussen. Bezoekers kunnen   op de stand actief deelnemen aan een aantal verkorte versies hiervan. Kennisdeling en advies maakt uw bezoek het meer dan waard!

Exposanten

Tot slot treft u op de plattegrond op de middenpagina van deze krant een totaaloverzicht van alle exposanten waar u zich dit jaar schuldig kunt maken aan proeven, proeven en nog eens proeven.

Wij kijken uit naar uw bezoek!