Beursprogramma
2019

Tijdens de 10e editie mogen wij meer dan 150 exposanten verwelkomen. Een heugelijk feit! Het zijn er namelijk een stuk meer dan voorgaande jaren. Om deze reden is het entreepaviljoen aanzienlijk groter geworden dan vorige edities en zijn ook de twee verdiepingen van het AFAS Stadion volledig gevuld. Zoals u van ons gewend bent, wordt u op de meest gastvrije horecabeurs van Noord-Holland weer volledig in de watten gelegd. Naast alle persoonlijke aandacht die u mag verwachten van onze exposanten, hebben wij een aantal activiteiten op de agenda staan die u niet wilt missen.

Wedstrijden met nieuwe chefs

De wedstrijden staan dit jaar in het teken van nieuw talent. Daar waar wij voorgaande jaren ook de gevestigde orde elkaar lieten uitdagen, staan op de 10e editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs alleen chefs in opleiding opgesteld voor de kookwedstrijden in het AFAS Stadion. Deze nieuwe generatie chefs kunt u maandag 25 maart in actie zien op de derde etage.

Wedstrijden patisserie

Wegens doorslaand succes is er op dinsdag 26 maart wederom een patisseriewedstrijd. Deze zoete-verleidingen-wedstrijd organiseren wij dit jaar in samenwerking met Culinair Centrum Beverwijk, een kleinschalig opleidingscentrum voor zowel patisserie starters als gevorderden. Tevens geven zij op maandag en dinsdag doorlopende demonstraties op de derde verdieping naast de wedstrijdenstand.

Foodtrucks

Om de foodtrucks op het parkeerterrein, net buiten het entreepaviljoen, kan niemand heen. Vanuit de gepimpte keukens op wielen wordt een diversiteit aan smakelijke streetfood geserveerd. Lekker in de buitenlucht en hopelijk inclusief een aangenaam zonnetje. Laat u verrassen door de gerechten met verrassende ingrediënten en smaakvolle nieuwe recepten!

Entreepaviljoen

In samenwerking met VHC Jongens BV en Rational wordt er op een grote stand (1.43) interactief gekookt. De koks van Rational zullen gedurende de hele beurs productbereidingen demonstreren met de verse ingrediënten van VHC Jongens BV. Naast vis, vlees en agf is er aandacht voor vegetarische producten en vleesvervangers. Kijk, vraag, ervaar en vooral: proef!  

Vega & Duurzaamheid

Extra aandacht gaat deze editie naar de groeiende vraag naar producten die bijdragen aan vitaliteit, diervriendelijkheid, gezondheid en duurzaamheid. Een aantal exposanten springt hier slim op in. Of het nu gaat om biologisch, vegetarisch, veganistisch, streekproducten (regionaal zakendoen bespaart vervoerskilometers) of eerlijk gevangen vis, diverse exposanten hebben er al lang over nagedacht en praten u op dit gebied graag bij. U vindt deze leveranciers verspreid over de beurs en zij zijn op de plattegrond met een groene kleur aangegeven (zie legenda en plattegrond).

MZA Horeca – Gastvrij verzekerd

Op de tweede verdieping mogen wij wederom onze hoofdsponsor MZA Horeca verwelkomen, dé verzekeringsadviseur voor de horeca in Noord-Holland. Samen met verschillende partners presenteren zij zichzelf op een bijzonder mooie stand. In het MZA Horeca Partnerpaviljoen kunt u van alles te weten komen over zaken waarvan u als horecaondernemer wilt dat zij goed geregeld zijn.

Lavazza, de kunst van het tweede kopje koffie

Op de derde etage kunt u terecht voor de perfecte kop koffie. Lavazza staat wereldwijd bekend om zijn uitmuntende en constante kwaliteit koffie. Maak kennis met de baristi en specialisten en laat u inspireren over hoe u uw gasten kunt overtuigen om dat tweede kopje koffie te bestellen. In Italië is het premium koffiemerk al jaren marktleider en inmiddels al 7 jaar één van de hoofdsponsors van onze beurs.

VHC Jongens, Echte Horeca Jongens

Horeca totaalleverancier VHC Jongens is de organisatorische kracht achter de Noord-Hollandse Horecabeurs. Wij ontvangen u traditiegetrouw graag in het entreepaviljoen. De meeste exposanten op de beurs zijn warme relaties van VHC Jongens BV, met wie wij elk jaar een zo gevarieerd mogelijk aanbod proberen aan te bieden. Met alle afdelingen onder één dak bieden wij het gemak aan de horeca om met één partner alle zaken te regelen. Waarom wij onszelf echte horeca jongens noemen, leest u verderop in deze krant.

Koninklijke Schmidt Zeevis, professioneel en servicegericht

Koninklijke Schmidt Zeevis is dit jaar terug met een grote stand in het entreepaviljoen. Onder het motto “alleen versere vis zwemt nog”, kunt u als visliefhebber uw hart ophalen bij een bezoek aan de stand. Het leveren van verse vis is een specialisme en Schmidt Zeevis maakt dat meer dan waar. Sinds 2015 draagt het bedrijf het Koninklijke predicaat, wat getuigt van een goede reputatie en prominentie in het vakgebied over een periode van tenminste 100 jaar.    

Tijdens deze editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs richt dé visspecialist de pijlen op Schmidt Originals. Dit zijn visspecialiteiten waarbij een lage kostprijs en een eenvoudige bereiding centraal staan. Een vaste prijs, onafhankelijk van gewicht. Zo beschermt u uw kostprijsberekening.