Algemeen

Interesse in deelname aan de beurs in 2023? Mail naar [email protected], dan nemen wij t.z.t. contact met u op!

De Noord-Hollandse Horecabeurs geeft antwoord op de steeds terugkerende vraag naar een kwalitatieve, regionale vakbeurs voor horecaprofessionals. In de reacties op dit grootschalige evenement klinkt elk jaar dan ook de boodschap door dat u bij ons lekker nuchter en op z’n Noord-Hollands zaken kunt doen.

De beurs vindt traditiegetrouw plaats in het AFAS Stadion in Alkmaar, thuisbasis van de Noord-Hollandse voetbaltrots AZ. Deze unieke locatie heeft zich inmiddels al acht edities bewezen als uitstekend beursgebouw. Rondom het stadion is er meer dan genoeg parkeerruimte aanwezig voor alle bezoekers en deelnemers. De Noord-Hollandse Horecabeurs heeft deze (normaliter betaalde) faciliteit afgekocht waardoor zowel bezoekers als deelnemers kosteloos kunnen parkeren.

Participeren op uw eigen manier

Heeft u zelf een ludiek idee om uw producten meer aandacht te geven tijdens de beurs? Wij staan open voor leuke en haalbare vormen van samenwerking met onze exposanten. Samen zorgen we voor een nog groter succes!       

Toegangskaarten

Medio februari ontvangen deelnemers de tools waarmee zij gericht eigen relaties en potentiële klanten kunnen uitnodigen voor een kosteloos bezoek aan de beurs. Er zijn drie mogelijkheden om deel te nemen aan de Noord-Hollandse Horecabeurs.

Waarom meedoen?

  • Circa 150 bedrijven kunnen participeren in deze unieke samenscholing van leveranciers die zich graag willen profileren op de Noord-Hollandse horecamarkt. De diversiteit in aanbod is elk jaar uniek en trekt een brede groep geïnteresseerden uit de horeca.
  • De organisatie bouwt de beurs volledig op, inclusief stands. Dat wil zeggen dat u zelf alleen nog
    maar uw stand hoeft in te richten. Wij voorzien uw stand van een grote, uniforme banner waarop u uw bedrijf kunt presenteren. Tevens verzorgen wij de aanlevering van al uw producten in het AFAS Stadion.
  • De stands zijn uniform en zijn voorzien van verlichting en (standaard) stroomvoorziening. Standaard stands hebben een afmeting van 2 bij 3 meter. Voor stands van hoofd- en subsponsors gelden afwijkende maten op basis van afspraken.
  • In overleg zorgen wij voor uw stand inrichting, koelmeubels, hotelovernachtingen (tegen aantrekkelijke beurstarieven) en het vervoer tussen het hotel en het stadion. Uiteraard kunt u in een persoonlijk gesprek uw aanvullende wensen bespreekbaar maken.
  • Omdat u graag al uw aandacht richt op uw gasten tijdens de beurs, verzorgen wij tevens de eventuele bereiding van uw producten. Dit doen wij vanuit een professionele keuken welke tot onze beschikking staat. Aanvullend zorgen wij ervoor dat uw bereide producten op uw stand worden aangeleverd, zodat uw vertegenwoordigers gedurende de hele beurs uw stand kunnen blijven bemannen.
  • UIT BIJ AZ zorgt voor een passende invulling van de cateringbehoefte gedurende beide beursdagen. Indien wenselijk kunnen wij uw producten promoten op de beurs door deze aan te bieden aan de bezoekers op de verschillende horecapleinen. Dit wordt verzorgd door UIT BIJ AZ aan wie u de producten ter beschikking stelt.
  • Tijdens de beursdagen zijn er voor u en uw beursbemanning lunches geregeld in het AFAS Stadion. Deze ruimte is gedurende de beurs niet toegankelijk voor de bezoekers, zodat u even rustig kunt genieten van een broodje. Daarnaast wordt u op maandagavond een diner aangeboden in restaurant ‘Louis van Gaal’ met aansluitend een gezellige deelnemersborrel waar u met uw collega’s uit de branche informeel kunt borrelen.
  • Tot slot mag u tijdens de beurs de grootste en meest gerichte klantenkring van Noord-Holland op uw stand verwachten omdat wij naar ca. 20.000 horecaondernemers gericht een persoonlijke uitnodiging sturen. Deze uitnodiging valt samen met de beurskrant op de mat waarin u als exposant recht heeft op advertentieruimte.